mandag 4. januar 2010

Sjokoladefrukt


Her ser vi lure ut mens vi smelter en blanding av Freia Melkesjokolade og Bocca 70% mørk sjokolade i vannbad.

Her er den fantastiske himmelske snart ferdige sjokoladesausen.

Her er frukten vi har skåret opp, fatet består av (fra fronten) Kiwi, banan og drue, pære og mango.

Ikke bare klar til å spises, men også klar til å nytes.
Her tar Karen litt småskeptisk første fruktbit (drue) med sjokolade (freia melkesjokolade og Nidars Bocca)

Etter at all frukten var fortært tok vi fingrene til nytte. Dette fantastiske øyeblikket fanget vi også på film. Ops Ops , filmen er laget med sju smuler overdrivelse i tillegg til at det hele er tatt på sparket. Men vi er som pokker fornøyde, og vi ler godt av filmen.
Men nå stikker vi på trening for å forbrenne sjokoladen ( Freias Melkesjokolade og Nidars 70% mørk Bocca)